Til Menu  
Klargøring til syn hos Toyota Taastrup

Klargøring til syn

Terminalen kan hjælpe dig med at klargøre din bil til syn, så du ikke behøver at bekymre dig.

 

Generelt om bilsyn

Danske biler er blandt de ældste i hele Europa. Derfor er det vigtigt, at din bil bliver tjekket, for at du kan være sikker på, at din bil kan klare sig.

Din bil skal til syn første gang, når den er blevet fire år gammel. Derefter skal din bil til syn hvert andet år, når den vejer mindre end 3.500 kilo. Du vil få en indkaldelse fra Trafikstyrelsen 8 uger inden din bil skal til syn, enten via brev eller e-Boks. Det er ikke muligt at udsætte synet, så det er bedst at bestille tid til syn tidligt. Hos Terminalen kan vi hjælpe dig med at bestille tid til bilsyn samt at få bilen klargjort inden.

www.bilsyn.dk kan du se, hvornår din bil sidst var til syn, så du kan være på forkant med, hvornår din bil skal til syn igen.

 

Terminalen klargøring

Hvis du vil være sikker på, at din bil kan klare sig igennem næste bilsyn, kan vi hos Terminalen hjælpe bilen igennem næste bilsyn. Vi kigger din bil igennem grundigt for at finde eventuelle fejl eller mangler på bilen, som kan være med til, at bilen ikke kan klare sig igennem næste syn. Derefter laver vi et overslag til dig over hvor meget det koster, inden din bil er klar til syn. Når vi har gjort din bil klar til syn og udbedret fejl og mangler, kører vi bilen til syn for dig.

Vores synstjek er altid til konkurrencedygtige priser, og vi garanterer naturligvis god service.

 

Book klargøring til syn     Kontakt værksted