Til Menu  
Dækopbevaring hos Toyota Taastrup

Dækopbevaring

Vi passer godt på dine vinter/sommerdæk og monterer til en fast pris.

 

Dækhotel

Vi sørger altid for at passe godt på dine dæk, og vi monterer naturligvis altid dæk til fast pris.

Opbevaring af dæk på Terminalens dækhotel er en god idé, hvis du vil have dine dæk opbevaret under ordnede forhold, samtidig med du altid har garanti for en fast og konkurrencedygtig pris.

Når din bil skal have skiftet fra vinterdæk til sommerdæk – eller omvendt, står Terminalen klar til at hjælpe. Vi sørger altid for, at dine dæk er opbevaret under korrekte forhold, så dine dæk holder længst muligt.

Hvis du vil købe et par nye vinter- eller sommerdæk i god kvalitet, så kan vi naturligvis også hjælpe med det.

 

Vinterdæk

Det er bedst at køre på vinterdæk i tidspunktet mellem 1. november og 1. april. Selvom der ikke er sne på vejene, er det stadig vigtigt at skifte til vinterdæk, når temperaturen falder. Allerede ved 7 grader og under begynder sommerdæk at miste sine køre- og bremseegenskaber, og det er derfor vigtigt at skifte til den rigtige dæktype på den rigtige årstid.

Samtidig med at vinterdæk har et ’grovere’ mønster, er de også lavet af blødere gummi, der sikrer, at dækket kan give sig, så sne og sjap ikke sidder fast i dækket, selv under meget lave temperaturer. Det er med til at sikre, at bremselængen på sne og is bliver væsentligt kortere, så du kan køre mere sikkert om vinteren.

Vinterdæk er ikke gode, når temperaturen begynder at stige igen, fordi gummiet på dækkene ikke kan tåle for høje vejtemperaturer. Det er derfor altid mest fornuftigt at køre med de dæk, der passer til årstiden.

 

Book tid til dækskifte   Kontakt værksted